Dnevne sobe Napol

Dnevne sobe NAPOL

Napol Arredamenti je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom namještaja od 1967. godine. Tvrtka Napol specijalizirana je za proizvodnju ormara, spavaćih soba i namještaja za dnevni boravak od pravog drva.Tvornica Napol smještena je u samom srcu sjeveroistočne Italije, koja je poznata kao jedna od vodećih i svakako najinovativnijih europskih regija što se tiče proizvodnje namještaja. Namještaj tvrtke Napol prepoznat je na talijanskom i međunarodnom tržištu preko 30 godina i to zbog kvalitetnih materijala, inovativnog dizajna i omjera cijene i kvalitete.

Napol nudi veliku paletu jedinstvenog i funkcionalnog namještaja. Svaki detalj je vrhunski izveden, što je rezultat višegodišnjeg iskustva specijaliziranih majstora, vrhunske tehnologije, kao i pomne kontrole svake faze proizvodnje. Namještaj tvtke Napol napravljen je iz visoko kvalitetnih materijala i garantira dugotrajnost i krajnju izdržljivost.

Sistema 302 je Napolov dnevni program čija je osnovna karakteristika potpuna modularnost i gotovo beskonačna mogućnost kombiniranja. Odaberite oblik, dimenziju, boju, završnu obradu, upotpunite dnevni boravak bibliotekom, radnim stolom... Minimalizam ili potpuna iskorištenost prostora, moderne ravne linije ili klasičniji izgled... izbor je na Vama.